Inburgeringsexamen

Cursus naar niveau A2

De inburgeringscursus is bestemd voor verplichte en vrijwillige inburgeraars. Deelnemers aan een inburgeringscursus volgen een aantal lesmodules om niveau A2 van het Europees Referentiekader te bereiken

Examentraining Inburgeringsexamen

Wil jij je goed voorbereiden op het Inburgeringsexamen? Schrijf je dan in voor een examentraining bij Pace Taleninstituut in Amsterdam. De docent begeleidt je zo praktisch mogelijk bij het versterken van de vaardigheden die nodig zijn voor de verschillende examenonderdelen.

Orientatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt

Een belangrijk onderdeel van het Inburgeringsexamen is (ONA). Bij Pace Taleninstituut kun je je hier goed op voorbereiden met een praktische cursus: De ONA-cursus (64 uur).

Kennis van de Nederlandse Maatschappij

De cursus KNM gaat over Nederlandse instanties, de regels die hier gelden en normen en waarden. Wat is de hoofdstad van Nederland? Wie was Willem van Oranje? Hoe vraag je een bankpas aan? Hoe kies je de juiste zorgverzekering?

Staatsexamen

Cursus naar niveau B1 & B2

Speciaal voor anderstaligen organiseert Pace taalcursussen ter voorbereiding op het Staatsexamen Nederlands als tweede taal (NT2-I en NT2-II).

Examentraining Staatsexamen

Wil jij je goed voorbereiden op het Staatsexamen? Schrijf je dan in voor een examentraining bij Pace Taleninstituut in Amsterdam

Taal op maat

In-Company

Is Nederlands niet jouw moedertaal en wil je graag jouw Nederlandse taalvaardigheden verbeteren voor werk, studie of je privé leven? Dan heeft Pace de oplossing. Wij bieden namelijk ook cursussen op je eigen werkplek, zodat jij Nederlands kunt leren binnen jouw bedrijf.

Perfect Nederlands

Pace biedt vergevorderde anderstaligen de mogelijkheid hun taalvaardigheid te verhogen door middel van een cursus Perfect Nederlands. De cursus biedt de kans het taalniveau te verhogen naar C1 en het Nederlands taalgebruik te perfectioneren.

Zakelijk Engels

Spreek je al Engels, maar niet voldoende voor je zakelijke werkomgeving? Wil je een nieuwe stap in je carrière maken en is uitstekende beheersing van Engels daarbij noodzakelijk? Dan is een op maat gemaakte cursus Zakelijk Engels bij Pace iets voor jou.

Moderne vreemde talen

Frans, Duits, Spaans, en nog veel meer talen! Heb je behoefte aan een verbeterde beheersing van Frans, Duits, Spaans, Chinees, Portugees of een andere taal? Bijvoorbeeld omdat dit noodzakelijk is voor je werk? Meld je dan aan bij Pace Taleninstituut voor een groepscursus of privéles, geheel op maat en desgewenst in-company.