Is Nederlands niet jouw moedertaal en wil je graag jouw Nederlandse taalvaardigheden verbeteren voor werk, studie of je privé leven? Dan heeft Pace de oplossing. Wij bieden namelijk ook cursussen op je eigen werkplek, zodat jij Nederlands kunt leren binnen jouw bedrijf. Deze in-company taalcursus is net als onze reguliere cursussen volledig op maat gemaakt, kan individueel en in groepsverband worden gehouden, en focust op de vier belangrijkste taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

 

Het in-company cursusprogramma

De in-company taalcursus bestaat uit het verbeteren van de belangrijkste taalvaardigheden: spreken, schrijven, lezen en luisteren. Op die manier leer je alle benodigde onderdelen van de Nederlandse taal, bijvoorbeeld ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2, of gewoon voor jezelf. Het cursusprogramma speelt in op de behoeften van de cursist, en omvat in ieder geval:

  • Grammatica;
  • Woordenschat;
  • Uitspraak;
  • Conversatie;

 

In-company tarieven

Pace ontwikkelt een op maat gemaakte cursus op basis van de behoefte en wensen van de klant en in overleg met de opdrachtgever. De cursusprijs is afhankelijk van het aantal lessen en het aantal deelnemers.

Inschrijven

Kom goed voor de dag met een cursus Nederlands bij Pace!
Offerte aanvragen