Persoonlijk en betrokken

Pace Taleninstituut onderscheidt zich met haar taalcursussen door de cursist op 1 te zetten. Pace is altijd bereikbaar en denkt mee met de cursist. De kundige en betrokken docenten zorgen voor een goede sfeer in de klas. De persoonlijke begeleiding binnen en buiten de klas zorgt voor goede resultaten en tevreden cursisten. Pace biedt taalcursussen, examentrainingen en incompany-trainingen aan.

 

Het team

Flexibiliteit

Privé- en groepslessen, ook op locatie, start taalcursussen op elk gewenst tijdstip

Bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer van beide locaties in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost

Faciliteiten

Goed uitgeruste lesruimtes, lessen in de ochtend, middag of avond & een open leercentrum

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring met diverse doelgroepen & wij werken met gekwalificeerde docenten.

Pace maakt Nederlands leren leuk & makkelijk

Pace Taleninstituut heeft locaties in Amsterdam Zuid en in Amsterdam Oost. We beschikken over ruime, lichte lokalen. Er is wifi en in de kantine van Pace is gratis koffie en thee verkrijgbaar voor cursisten.

Al meer dan 35 jaar ervaring met taalcursussen

Pace bestaat al meer dan 35 jaar. Wij hebben in al die jaren een schat aan ervaring opgebouwd met het opzetten van cursussen in diverse talen voor verschillende opdrachtgevers. ‘Pace’ staat voor Professional Association for Communicative Education. De naam verwijst bovendien naar het Engelse ‘pace’, dat staat voor tempo en snelheid. En dat is wat Pace voor ogen heeft: cursisten op snelle, efficiënte wijze voorbereiden op betere communicatie en goede contacten in werk- en privé-omgeving.

Aan het woord

Ana

Cursist

De grootste verandering in mijn leven, verhuizen naar Nederland was niet gedreven door politiek of oorlog maar door liefde. Dit jaar ben ik getrouwd met mij Nederlandse vriend.
Ik kijk uit naar onze toekomst in Amsterdam.
Marjolein

Docent

Ooit zei een cursist tegen mij, you're not a robot. Dat was het beste compliment dat ik kon krijgen. Elke groep is anders en
heeft een andere aanpak nodig.