Pace biedt cursussen Nederlands in hartje Amsterdam

Nederlands leren voor inburgeraars

Ben je een inburgeraar (verplicht of vrijwillig)? Dan kun je examen doen op drie taalniveaus: A2, B1 en B2. Je kunt bij Pace kiezen voor verschillende taalcursussen. Pace biedt:

  • een cursus die voorbereidt op het Inburgeringsexamen (taalniveau A2);
  • een cursus die voorbereidt op het Staatsexamen NT2, programma I (taalniveau B1) en;
  • een cursus die voorbereidt op het Staatsexamen NT2, programma II (taalniveau B2).

 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een gratis niveautest en cursusadvies op maat. Pace biedt elke inburgeraar de kans om op succesvolle wijze de Nederlandse taal te leren. We zijn te vinden op twee locaties in Amsterdam. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo kun je gemakkelijk bij ons langskomen voor een gratis intakegesprek!

 

Hoe lang duurt Nederlands leren?

Het aantal lessen hangt af van je startniveau en je doelstelling. Je kunt je voorbereiden op het Inburgeringsexamen of het Staatsexamen NT2, programma I of II. Pace biedt modules Nederlands aan van 60 en 90 lesuren. Op basis van een taalniveautest geeft Pace advies over een passende cursus Nederlands, maar je bepaalt zelf het aantal modules. Twee- of driemaal per week heb je drie uur les, overdag of in de avond. In overleg stellen we een lesrooster samen. Hier vind je een overzicht van onze vaste lesroosters.

 

Wie regelt het examen?

Iedere verplichte inburgeraar moet het examen Nederlands afleggen. Pace bereidt cursisten in verschillende niveaugroepen voor op het Inburgeringsexamen en Staatsexamen NT2, programma I en II. De cursist vraagt zelf het desbetreffende examen aan. Pace ondersteunt cursisten bij het aanvragen van het examen en biedt waar nodig ondersteuning bij de voorbereiding op het examen door middel van examentrainingen. Heb je behoefte aan een examentraining? Neem dan contact op met Pace of kijk hier voor meer informatie.

 

Wat kost een cursus Nederlands?

De cursuskosten hangen af van het aantal uren benodigd om de Nederlandse taal te leren. Pace kan je hier persoonlijk over adviseren aan de hand van een gratis intakegesprek. Hier vind je een algemeen overzicht van onze prijzen.

 

Het aanvragen van een lening

Via DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) kunnen inburgeraars een lening krijgen voor een taalcursus en het examen. Pace geeft advies over het lenen bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). Ook kunnen we helpen bij het aanvragen van een lening. Lees hier meer over een lening en vergoeding.

Inschrijven

Kom goed voor de dag met een cursus Nederlands bij Pace Taleninstituut!
Aanmelden