Veranderingen vanaf 2013

Wie betaalt de cursus Nederlands?

Verplichte inburgeraars moeten zelf de cursus en het examen betalen. Het is mogelijk om daarvoor geld te lenen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Pace helpt je graag bij de aanvraag. Ook als je niet verplicht bent om in te burgeren, maar toch graag wilt, is het vaak mogelijk om geld te lenen.

Let op: Als je bij DUO geld wilt lenen voor een inburgeringscursus, dan ben je verplicht te kiezen voor een school met een keurmerk. Pace heeft het benodigde keurmerk Blik op Werk.

Pace geeft gratis advies

Hoeveel lesuren heb ik nodig? Wat kost een cursus? Hoe regel ik een lening? Hoe vraag ik het examen aan? Deze en andere vragen wil Pace graag beantwoorden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, inclusief een taalniveautest, via telefoon 020 42 88 602 of e-mail cursusinfo@pacetaleninstituut.nl.

Je kunt snel starten met een cursus Nederlands

Als je besluit een cursus bij Pace te volgen, kun je vaak al binnen enkele weken starten. Eerst nodigt Pace je uit voor een (gratis) intakegesprek met niveautest. Vervolgens ontvang je een cursusvoorstel, inclusief de prijs. je kunt kiezen voor les in de ochtend, middag of avond.

Neem contact op via telefoon 020 42 88 602 of e-mail cursusinfo@pacetaleninstituut.nl.